Nieuw BC-lid: Timmerman Marktkramen

  • november 15, 2015

Ook lid geworden van de Businessclub: het Nijeveense bedrijf Timmerman Marktkramen. Timmerman Marktkramen vindt zijn oorsprong in 1986. Destijds bezat Timmerman een paar aangeschafte kramen en stond het bedrijf met de Nijeveense bloemenhandel op de markt.

Vanaf 1999 is het bedrijf uit de bloemenhandel gestapt en werden de werkzaamheden gericht op het verhuren van marktkramen aan onder andere handelsverenigingen, organisatiebureaus en diverse markten. Timmerman Marktkramen plaatst de kramen zelf op circa 350 braderieën en markten per jaar, van Kampen tot aan Harlingen.

Alice Timmerman werkt op het kantoor en doet de boekhouding. Rudi Timmerman zorgt voor de planning en logistiek voor alle markten en evenementen in de regio. Daarbij werken er nog twee vaste krachten bij het bedrijf, onder wie oudste zoon Jeffrey. Een echt familiebedrijf dus!
In de zomermaanden wordt het team nog versterkt met circa tien oproepkrachten die zeven dagen per week kramen plaatsen en weer afbreken.

Het bedrijf heeft alles in eigen beheer, maakt zelf kramen en heeft daarbij ook een wasmachine ontwikkeld om de zeilen van de circa 500 (!) kramen schoon te maken. Met een wagenpark van twee vrachtwagens, twee jeeps en verschillende aanhangwagens heeft Timmerman ook het vervoer volledig in eigen hand. Hiermee sluit het Nijeveense bedrijf perfect kan aan op de wensen van de klanten.

Neem eens een kijkje op de website www.timmermanmarktkramen.nl.