Sportcampus de Pelikaan: Passie voor Sport

  • november 14, 2015

Sportcampus de Pelikaan heeft zich aangesloten bij de Businessclub van DOS’46. Sportcampus de Pelikaan staat voor passie voor sport, onafhankelijkheid en verbinding. De locatie biedt oneindig veel sportieve mogelijkheden voor bedrijven, onderwijs, particulieren en organisaties.
Iedereen die actief wil zijn in een unieke omgeving en dit wil combineren met een stukje gezelligheid kan terecht op de accommodatie. Voor dagbesteding, maar ook meerdaags!

Sportcampus de Pelikaan beschikt namelijk over 7 slaapzalen die in totaal plek bieden aan 56 personen. Kleedkamers en douches zijn aanwezig, net als (minder valide) toiletten. De gezellige horeca beschikt over gratis wifi, TV, stamtafel, voetbaltafel/dartbord. Kortom: de ideale plek voor een trainingskamp, groepsovernachting of zomerkamp. Zakelijk gezien zijn er ook volop mogelijkheden: vergaderruimte tot 20 personen, flip-over, beamer, wifi. Sportief vergaderen wordt zo geen verplichting!

Oftewel: een basic voorziening van goede kwaliteit die sportiviteit uitstraalt. Dit is ook de reden waarom Sportcampus de Pelikaan trots is op de samenwerking met de Businessclub van DOS’46.
Beide organisaties hebben een gedeelde passie: sport. Daarnaast trachten beide partijen voor iedereen die met hart en ziel zijn/haar sport beoefent optimaal te faciliteren.
DOS’46 is daarin een keyplayer, Sportcampus de Pelikaan wil in dat team graag meespelen.

Meer informatie en een overzicht van alle mogelijkheden en faciliteiten is te vinden op de website van Sportcampus de Pelikaan of neem rechtsreeks contact op met Thijs Jan van den Berg (06 81 08 88 22).