Businessclub verwelkomt Vriend Sport en Fashion

  • november 11, 2015

Vriend Sport en Fashion uit Meppel heeft zich aangesloten bij de Businessclub van DOS’46. Eigenaar Jeroen Vriend (41) is reeds dertien jaar met een sportmodewinkel vertegenwoordigd in Meppel, voorheen onder de naam Time Out Sport en vanaf 2013 onder de huidige naam Vriend Sport en Fashion. De winkel is gevestigd aan de Hoofdstraat 14. ‘Wij bieden onze klanten een assortiment dat voor een groot gedeelte bestaat uit sneakers en modieuze sportkleding,’ aldus Jeroen Vriend. ‘Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan functionele kleding en schoenen voor de sporten voetbal, korfbal, running, volleybal en fitness.’

In de loop der jaren is Vriend Sport en Fashion met veel clubs een samenwerking aangegaan, zo laat de Meppeler ondernemer weten. ‘Dit vooral in de voetbalbranche, omdat ik daar zelf als voormalig profvoetballer deel van heb uitgemaakt. In de loop der jaren zijn daar ook clubs bijgekomen uit diverse andere takken van sport. Denk hierbij aan korfbal, volleybal en runningverenigingen. Korfbal is bij ons ruim vertegenwoordigd met KIOS, Roreko, KORU en daarbij komt nu dus DOS’46. Ik ben trots om een samenwerking aan te kunnen gaan met een voormalig Europacupwinnaar en hoop op een mooie samenwerking.’

‘We zullen er alles aan doen om de leden van DOS’46 goed te bedienen en proberen de vraag zoveel mogelijk te kunnen beantwoorden met de juiste artikelen.’ Daarnaast zal Vriend Sport en Fashion speciale acties houden, ook op locatie bij DOS’46 om schoenen en eventueel kleding aan te bieden tegen mooie actieprijzen. Vriend: ‘Op deze manier hopen we een mooie win-win situatie te ontwikkelen!’