Na succesvolle trainingen op het veld, nu ook recreanten korfbal in de zaal!

  • oktober 21, 2015

Na een succesvolle eerste helft van het veld waarin gemiddeld 16 deelnemers per training actief zijn geweest, heeft de commissie breedtesport besloten om ook in de zaal weer recreanten korfbal aan te bieden! Jong en oud hebben op het veld al kennis kunnen maken met het korfbalspel. Verschillende spellen, tactische en technische oefeningen hebben de recreanten al voor hun kiezen gehad. Het plezier straalde er gedurende deze trainingen vanaf en dit is ook dé reden om in de zaal door te gaan!

Er zullen 10 trainingen aangeboden worden, net zoals op het veld 1x in de 2 weken. De eerste training start op vrijdag 6 november en op vrijdag 18 maart zullen we afsluiten met een leuk toernooi. De trainingen zullen plaatsvinden van 21.30 – 22.30 uur in sporthal de Eendracht te Nijeveen.

Via deze weg willen we Nico Buiten (2x) , Sven Jonker (1x) en Bastiaan Nijmeijer (1x) bedanken, zij hebben op het veld de trainingen voor hun rekening genomen. Voor de zaal zijn we nog op zoek naar trainers die het leuk lijken om een keer een training te verzorgen. Dus mocht dit je leuk lijken, dan horen wij het graag!

Voor 7,50 per maand kun je als recreanten lid deelnemen aan deze trainingen. Opgeven kan bij de breedtecommissie.

 

Comm. Breedtesport

Kristel Meijer

Gerlof de Haan

Jordy Wessel

breedtekorfbal@dos46.nl