Statistici gezocht!

  • oktober 12, 2015

Na jarenlange trouwe dienst heeft Jeroen Anema aangegeven dit jaar te stoppen als statisticus bij de wedstrijden van DOS’46 1. Een rol die erg belangrijk is voor (de staf van) de selectie: de output van het systeem kan gecombineerd worden met videobeelden en op die manier worden de spelers optimaal voorbereid op het uitschakelen van hun directe tegenstander.

We zoeken met ingang van het komende (zaal)seizoen twee statistici die er samen voor zorgen dat deze belangrijke taak vervuld wordt. We zoeken twee personen omdat we dan af kunnen wisselen. Uiteraard word je ingewerkt door Jeroen en Sander (souffleur).

Heb je interesse of vragen, mail ons: topkorfbal@dos46.nl.

Mede namens Daan, Haralt en Roelof,

Sven Bentum
Korfbal League Manager DOS’46

 

P.S. Jeroen bedankt voor je inzet de afgelopen jaren!