Nieuw BC-lid: Boom regionale uitgevers

  • oktober 11, 2015
Boom regionale uitgevers in Meppel is lid van de Businessclub van DOS’46. Het nieuwsblad de Meppeler Courant wordt drie keer per week als abonnementenkrant uitgegeven door Boom regionale uitgevers. Aan de krant is een website gelieerd (www.meppelercourant.nl) en de krant heeft een Twitter- en Facebookaccount.

Boom regionale uitgevers voorziet bewoners van informatie over hun eigen woon- en leefomgeving met behulp van een groot aantal media: nieuwssites, abonneekranten, huis-aan-huiskranten, magazines, lezersreizen en meer. De organisatie staat middenin de lokale samenleving van de provincies Drenthe, Overijssel, Friesland en Flevoland.

De nieuwssites van Boom regionale uitgevers fungeren als interactief platform in de lokale samenleving. De sites zijn te zien op de computer, tablet en mobiel. Alle kranten zijn digitaal te lezen in de vorm van een e-paper op de aan de krantentitels gelieerde websites. De e-papers van de huis-aan-huiskranten zijn vrij toegankelijk. Om de e-papers van de abonneekranten te lezen, dient men een abonnement te hebben. Wel kan men zonder abonnement een voorbeeld van de abonneekranten bekijken.

Voor meer informatie kun u terecht op de website van Boom regionale uitgevers (www.boomregionaleuitgevers.nl).