Een bloemetje doet altijd goed!

  • september 22, 2015

Al geruime tijd lid van de Businessclub van DOS’46 maar nog nimmer aan u voorgesteld: Bloemen Petersen uit Meppel. Bloemen Petersen is gespecialiseerd in bloemdecoraties, bruids- en rouwarrangementen, aankleding van evenementen en abonnementen voor bedrijven en particulieren. Tevens verzorgt Bloemen Petersen workshops in de winkel en op locatie.

Een bloemetje doet altijd goed en dat is zeker het geval wanneer u uw boeket aanschaft bij Bloemen Petersen. De boeketten en decoraties worden altijd met de grootste liefde en zorgvuldigheid samengesteld, naar de wensen van de klant. Bij Bloemen Petersen staan kwaliteit en service voorop. Bloemen Petersen koopt zelf in op de veiling wat altijd zorgt voor een verse voorraad aan snijbloemen en planten.

Bloemen Petersen is aangesloten bij Fleurop en dit betekent dat er bezorgd kan worden in binnen- en buitenland. De bloemenzaak, die naast bloemen en planten ook een ruim assortiment aan decoratieartikelen heeft, is gevestigd aan de Prinsengracht 6 in Meppel.

Ook kunt u vanuit huis of onderweg uw bloemen bestellen via de website van Bloemen Petersen. Voor Meppel en omstreken heeft Petersen een eigen bezorgservice.

Bezorgauto Bloemen Petersen

DOS’46 is uiteraard zeer content met Bloemen Petersen als lid van de Businessclub!