Kom naar het gezellige DOStoberfest!

  • september 12, 2015

In de veldkantine vindt op zaterdag 10 oktober het grote DOStoberfest plaats. Tijdens dit feest, dat duurt van 16.00 tot 24.00 uur, staat alles in het teken van muziek, bier en curryworst! Ook de overheerlijke hamburgers en glühwein ontbreken niet!

Maar dat is uiteraard niet alles. Voor kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten. Om 20.00 uur vindt een wedstrijd spijkerslaan plaats. Wie wordt de eerste DOStober Spijkerkampioen?

Het feest is voor alle leden – van jong tot oud – en hun families. Dus ook opa’s, oma’s en oud-leden zijn van harte welkom. Trek je lederhose aan of kom in je mooiste jodel-, ski-, of après-ski tenue en maak kans op geweldige prijzen!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar ACD@dos46.nl. Ook kun je je aanmelden op de poster in de veldkantine of De Eendracht. Aanmelden kan tot 30 september.

Het DOStoberfest is een feest voor iedereen. Jij komt toch ook?