DOS’46 start met RECREANTEN KORFBAL. Meld je aan!

  • augustus 15, 2015

De Breedte Sport Commissie is druk bezig mogelijkheden te creëren voor recreanten korfbal. Heb je vroeger gekorfbald? Of een ander balspel gespeeld en wil je korfbal gewoon eens proberen? Vind je het leuk om eens mee te trainen of een vriendschappelijk potje te spelen dan is dit zeker iets voor jou!

De bedoeling is om op het veld 4 keer 1 uur te gaan trainen met deze nieuwe groep korfballers. Vervolgens zal dit geëvalueerd worden binnen de commissie en zal er wellicht in de zaal een vervolg komen.

Je kunt dus inhaken als het uitkomt. Vrijblijvend 4 keer trainen. Allereerst zullen de hoofdregels van het korfbalspel uitgelegd worden, er zullen verschillende (schot)spelen gedaan worden en uiteraard zal er partij gespeeld worden. En na de training is er natuurlijk gelegenheid om onder het genot van een drankje in de kantine na te praten.

Wat
Recreanten korfbal

Wie
Voor iedereen die het leuk lijkt om te korfballen en wat meer over het korfbalspel wil weten.

Waar
Op het (gras) veld van DOS’46

Wanneer
28 augustus (o.l.v. Nico Buiten)
11 september (o.l.v. Nico Buiten)
25 september (trainer n.n.b.)
9 oktober (o.l.v. Sven Jonker)

Trainingstijd
20.30 – 21.30

Kosten
GEEN

Opgeven
Ja, graag. Via breedtekorfbal@dos46.nl zodat we een idee hebben van de hoeveelheid deelname.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je ons altijd mailen via bovenstaand e-mailadres. Tot 28 augustus.

Groet namens de commissie Breedtekorfbal,

Gerlof de Haan
Kristel Meijer
Jordy Wessel