Met de Breedte naar de Top bij DOS’46!

  • juli 10, 2015

Na alle positieve nieuwsberichten over de topkorfbalafdeling van onze club is er op de valreep van de zomervakantie ook  positief nieuws over breedtekorfbal bij DOS’46.

Om te beginnen is er vanaf komend seizoen weer een ‘echte’ B-selectie. In tegenstelling tot dit seizoen, starten we komend seizoen weer met een DOS 4. Dit team zal op woensdag samen met DOS 3 trainen onder de deskundige en ervaren begeleiding van Jans Dingsté en Albert Lucas. Voor dit team zijn we nog wel op zoek naar een enthousiaste coach / begeleider.

In het nieuwe seizoen zetten we ook weer in op samenwerking met buurverenigingen. De samenwerking met KIOS wordt voortgezet en nieuw is de samenwerking met UDI uit Havelte.

En niet onbelangrijk: komend seizoen hebben we ook weer een commissie Breedtekorfbal die zich gaat bezig houden met het wel en wee van de breedtekorfballers bij DOS’46.

Jordy Wessel en Kristel Meijer nemen per direct plaats in de commissie Breedtekorfbal en zijn inmiddels al gestart met wat voorbereidende werkzaamheden. Ook hiervoor zijn we nog op zoek naar een enthousiast derde commissielid. Zodra we deze hebben gevonden gaan we ook de voorzittersrol aanwijzen. Tot die tijd heeft Gerlof de Haan als bestuurslid Technische Zaken de rol van voorzitter.

Al met al denken we hiermee als bestuur een flinke stap in de richting van een gezonde(re) en vitale afdeling Breedtekorfbal te hebben gezet. Elk lid dat hieraan een bijdrage wil leveren is uiteraard van harte welkom!

 

Benieuwd naar de teamindeling voor komend seizoen? Kijk dan hier: Toelichting Teamindeling senioren seizoen 2015 – 2016.

 

Namens de commissie Breedtekorfbal (breedtekorfbal@dos46.nl)

 

Gerlof de Haan
Kristel Meijer
Jordy Wessel