Teamindeling jeugd seizoen 2015 – 2016

  • juli 3, 2015

Beste korfballers,

Na een gedegen voorbereiding kunnen wij jullie de teamindeling voor het seizoen 2015 -2016 bekend maken. Om te komen tot deze indeling is er o.a. gesproken met trainers en leiders over afgelopen seizoen en daarna zijn er, voor zover nodig, selectietrainingen geweest. Om een inzicht te geven in de wijze van indelen:

* Bij de F-teams en E-teams is ingedeeld op leeftijd.

* Bij de andere leeftijdscategorieën is ieder 1e team geselecteerd op basis van kwaliteit, technische vaardigheden en ontwikkeling.

* De overige teams, in diezelfde klasse, zijn ingedeeld op leeftijd. Dit alles heeft uiteindelijk geresulteerd in bijgevoegde indeling: Jeugd DOS46 2015 2016 (1)

 

De volgende stap is te komen tot de invulling van de technische staf.

Deze invulling is bijna gereed. We vragen de ouders om de betreffende trainer een ontvangstmail te sturen, zodat we daarmee ook gelijk de mailadressen op orde hebben.

Als je vragen hebt over de indeling, kun je je wenden tot:

  • A’s: Christian Lucas, hoofdtrainer A’s: 06 52 66 61 02
  • B t/m D’s: Rick Wessel, Hoofd Jeugd Opleidingen: 06 40 40 05 70
  • E’s t/m kleutergym: Emiel Katoele, Technisch Jeugdcoördinator: 06 20 99 63 20

Wij hebben de indeling zo zorgvuldig mogelijk opgezet en daarom geven wij de voorkeur aan persoonlijk contact via de telefoonnummers van bovenstaande contactpersonen.

Mede vanwege deze voorkeur aan persoonlijk contact, ontvangen we liever geen mail over de indeling.

Na de zomer volgt meer informatie over trainingstijden. De eerste training begint in de week van 17 augustus. Het trainingsschema zal twee weken voor de eerste training op de website worden gepubliceerd.

Mede namens de commissie Topkorfbal en KID,

Rick Wessel