Hitte UPDATE Kampweek

  • juli 1, 2015

Beste ouders/verzorgers,

Na nader overleg is er toch besloten om a.s. zaterdag met auto’s te vertrekken i.v.m. de verwachte hitte. Met de temperaturen van de afgelopen en komende dagen lijkt het ons niet verantwoord om met de kids de fietstocht naar Lemele te beginnen.

Wij willen daarom aan u vragen of er ouders bereid en beschikbaar zijn om zaterdag 3 kids in de auto mee te nemen naar de kampeerboerderij. Alleen om de kids af te zetten, daarna zullen wij beginnen met ons programma. Als u kunt rijden graag een mailtje sturen naar aniquesteenbergen@hotmail.com voor vrijdag 3 juli 19.00 uur!

Het inleveren van de bagage zal weer teruggaan naar de allereerst aangegeven tijden, namelijk tussen 9.00 en 9.30 uur bij Marc Jan van der Linde, hier staan ook karren klaar waar u de fietsen af kunt leveren.

Het vertrek is nu met alle auto’s vanaf sportpark Tussenboerslanden om 11.00 uur! Graag willen we van iedereen, dus ook van de kids van de rijdende ouders, alle bagage en fietsen in Nijeveen in de vrachtwagen/kar hebben zodat alles tegelijk in Lemele aankomt.

Reservesleutels, ziekenfondspasjes en medicijnen inleveren bij Milanne tijdens het inleveren van de bagage tussen 9.00 – 10.00 uur. En vergeet niet een lunchpakket mee te nemen!

Bedankt voor uw begrip en we zien de reacties heel graag verschijnen!

Groeten,
De Kampleiding