DOS’46 klaar voor komend seizoen

  • juni 27, 2015

Woensdag 24 juni organiseerde de trainersstaf van DOS’46 de kick-off voor het komende seizoen. Daarmee komt een einde aan alle werkzaamheden om te komen tot een Korfbal League waardige selectie en staf.

De commissie Topkorfbal en het bestuur van DOS’46 zijn met hoofdtrainer Daniel Hulzebosch, en zijn assistenten Haralt Lucas en Roelof Koopmans een contractverlenging overeengekomen. De trainersstaf zal na de zomer, voor de tweede achtereenvolgende korfbaljaargang, de selectie van de Nijeveense korfbalvereniging onder hun hoede hebben.

Na het behalen van de fel begeerde promotie naar de Korfbal League werd de intentie tot verlengen reeds uitgesproken en de afgelopen weken zijn gebruikt om de punten op de i te zetten.

Daarnaast is door de trainers en de commissie Topkorfbal hard gewerkt aan het vastleggen van de nieuwe selectie. Behalve Anique Steenbergen, die een stapje lager gaat korfballen, heeft de gehele selectie aangegeven volgend jaar de rood-zwarte kleuren te gaan verdedigen. Iris Hulzebosch, Denice de Vries, Koen Buiten en Leander Zwolle komen over van de junioren en Nienke Hintzbergen en Jordy van Gulijk komen over van Rigtersbleek/Cottus uit Enschede.