DOS’46-film online op www.leaguedefilm.nl

  • juni 21, 2015

LEAGUE staat online! Na de zo geslaagde première op 6 juni bij DOS’46 hebben de filmmakers de documentaire nu online gezet. Check www.leaguedefilm.nl !

LEAGUE is de documentaire over het vlaggenschip van DOS’46, dat afgelopen zaalseizoen jacht maakte op promotie naar de Korfbal League. Filmmakers Lennart Nooren en Roelof Jan Vochteloo volgden het team van Daniël Hulzebosch en Haralt Lucas binnen en buiten de lijnen en spraken met insiders over het DOS’46 van toen en nu. De film is mede mogelijk gemaakt door Toyota Van der Linde Meppel en de eindmontage was in handen van freelance video-editor Jan Bert Stevens.

Ondertiteling
Een Engelse ondertiteling zal binnen nu en enkele weken aan de film toegevoegd worden, zodat ook sportliefhebbers uit het buitenland van de film kunnen genieten. LEAGUE is online vrij toegankelijk, maar vanwege de grote vraag naar dvd’s hebben de filmmakers besloten om binnenkort een dvd met daarop ook enkele deleted scenes uit te brengen. De dvd zal tien euro kosten en helft van de opbrengst gaat naar de realisatie van de nieuwe kunstgrasvelden van DOS’46, waarvoor de club de afgelopen maanden al 57.046 euro heeft opgehaald. Meer informatie hierover verschijnt binnenkort op de website van DOS’46!