Jeugdkampioenen op het veld: F2 en B3

  • juni 8, 2015

De afgelopen competitie heeft DOS’46 twee jeugdkampioenen opgeleverd. De F2 werd wederom kampioen en ook de B3 kon de kampioensvlag uithangen.

DOS’46 F2

De jongste kampioenen zitten wederom in DOS’46 F2. De ploeg van Iris Hulzebosch veroverde voor de tweede keer dit seizoen het kampioenschap. Van de zes gespeelde wedstrijden wonnen zij maar liefst vier keer. Espen, Tycho, Marije, Lisa, Floortje en Nathalie scoorden samen maar liefst 44 doelpunten. In één wedstrijd scoorden zij wel 18 keer. Een superknappe prestatie van dit jonge team.

 

DOS’46 B3

DOS’46 B3 werd dit seizoen ook veldkampioen. Helaas moesten zij het kampioenschap wel delen met concurrent Moedig Voorwaarts. De meiden van de B3 scoorden maar liefst 63 doelpunten samen en kregen er maar 24 tegen. Voor dit team was het een mooie afsluiting van het seizoen aangezien een aantal dames heeft aangegeven te stoppen. Goed gedaan allemaal!

B3 veldkampioen voorjaar 2015