Kruisfinale DOS’46 A1

  • juni 1, 2015

DOS’46 A1 verloor afgelopen weekend in Sassenheim van naaste concurrent TOP/Quoratio A1 (22-18) maar het onderling resultaat tussen deze beide ploegen viel in het voordeel van de Nijeveense talenten uit. Hierdoor heeft DOS’46 A1 zich geplaatst voor de play-off voor een plek in de juniorenfinale. Tegenstander in deze kruisfinale, die uit één wedstrijd zal bestaan, is verliezend zaalfinalist DeetosSnel A1 uit Dordrecht. Aankomende zaterdag, 6 juni, komen beide ploegen om 15:00 uur tegen elkaar in actie in Dordrecht.

Een (supportersbus) zal er dit keer niet rijden, supporters zullen dus met eigen vervoer naar Dordrecht moeten afreizen. Het sportcomplex van DeetosSnel bevindt zich op het volgende adres:

Vorrinklaan 202
3317 KZ Dordrecht

T: 078 – 617 36 70

 

Gaat A1 de finale om de landstitel weer bereiken? Blijft het in de race voor prolongatie van de titel? Be there!