Ouderavond kampweek

  • mei 30, 2015

Nog een paar weken en dan is het zover, de 48ste kampweek van DOS’46. Deze kampweek wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Dynamic No Break, waar we super blij mee zijn. Er hebben zich inmiddels al ruim 57 KIDs aangemeld voor deze mooiste week van het jaar en de kampeerboerderij zit met dit aantal bijna vol!

Op maandagavond 15 juni om 19.00 uur organiseert de kampleiding een ouderavond in de veldkantine van DOS’46. Op deze avond zullen alle kampleiders zich voorstellen en wordt het informatieblad doorgenomen. Dit informatieblad wordt één week voor de ouderavond verspreid via de mail.

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen deze ook tijdens de ouderavond gesteld worden.

De kampleiding hoopt op een goede opkomst!

Oproep:
De kampleiding is nog op zoek naar enthousiaste/creatieve ouders die willen helpen met het maken van de dagverslagen. Agnes Kikkert en Karin Tissingh hebben toegezegd dit jaar weer mee te willen helpen, maar zij kunnen dit niet met z’n tweeën. Lijkt het je leuk om hier bij aan te schuiven of wil je eerst meer weten over wat het inhoudt, stuur dan even een mailtje of bel naar:

Anique Steenbergen (Hoofd kampleiding)
aniquesteenbergen@hotmail.com / 06 10 69 72 43