Talenten DOS’46 spelen op Euregiotoernooi

  • mei 19, 2015

KV Sparta uit Zevenhuizen hield donderdag 14 mei het Verder Euregiotoernooi. Dit toernooi is voor regioteams in de categorie U12, U14, U16 en U19 uit België, Duitsland en Nederland. 46 Teams kwamen naar Zevenhuizen om in totaal bijna 120 wedstrijden op het sportcomplex te korfballen.

De eerste serie wedstrijden begon om 10.00 uur verspreid over acht velden waarvan vier op gras en vier op kunstgras. Na een lange dag vol met korbalwedstrijden brak rond de klok van 17.00 uur de finaleronde aan. In de finalerondes waren allemaal Nederlandse districten terug te vinden. Aansluitend aan de finaleronde vond de prijsuitreiking plaats. Uiteindelijk bleven bijna alle bekers in Nederland. Alle hoofdprijzen bleven in het noordelijke deel van Nederland. In de categorieën U12 en U16 ging het district Noord met de eerste prijs aan de haal en in de categorieën U14 en U19 ging buurtgenoot Noordwest met de beker naar huis. RTC-Noord U19 verloor de finale en werd tweede. RTC-Noord U14 werd derde.

De volgende DOSsers kwamen in actie:

U12: Ceren, Mirthe, Jorne en Friso.

U14: Silke, Sterre, Hieke en Luc.

U16: Jesse en Kaj.

U19: Iris, Latisha, Femke, Julian, Leander en Sven.

Carolien, Liena, Wim, Roger en Harmen begeleidden enkele teams van RTC-Noord.