Spaaractie COOP Huisman

  • mei 11, 2015

Coop Huisman maakt een vuist voor verenigingen. Veel clubs hebben het zwaar. Minder subsidie, afnemende ledenaantallen… het wordt steeds lastiger de jaarlijkse begroting rond te krijgen. ‘Kunt u ons sponsoren?’, luidt dan ook steeds vaker de vraag. Ons antwoord? Een volmondig ‘ja’! Coop Huisman in Nijeveen heeft besloten een bijdrage te leveren aan het lokale verenigingsleven via een speciale sponsoractie. Elke sportvereniging in Nijeveen en Wanneperveen en kan deelnemen en iedereen kan op dezelfde manier een mooi sponsorbedrag verdienen.

Alles uit de (actie)kast
Leden, familie, buren, vrienden, kennissen… roep iedereen die uw vereniging een warm hart toedraagt op om hun ‘trots’ te steunen. Zo heeft u de hoogte van het sponsorbedrag gedeeltelijk in eigen hand. Hoe werkt het:

In de periode van 11 mei 2015 tot 4 juli 2015 ontvangt iedere klant van Coop Huisman bij elke € 5.00 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. De klant scant de voucher bij de ‘actiekast’ en kiest op het touchscreen de vereniging uit aan wie hij of zij het sponsorpunt wil schenken. Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van €10.000,- naar rato over de deelnemende sportverenigingen verdeeld. Haal dus alles uit de kast, mobiliseer uw leden en motiveer iedereen om bij Coop Huisman uw vereniging te steunen! Het sponsorbedrag kan dan behoorlijk oplopen.

Het aantal vergeven sponsorpunten wordt live weergegeven op actiekast in de winkel. Zo kan iedereen in de winkel zien wat de actuele tussenstand is!

DOS’46 heeft er voor gekozen dat het verkregen geldbedrag naar KID, de jeugdopleiding van DOS’46, gaat.

KID is de jeugdopleiding van korfbalvereniging DOS’46 en is de basis voor behoud van topkorfbal in Nijeveen en omgeving. Want, de jeugd heeft de toekomst!