DOSsers actief op KNKV RTC-toernooi

  • april 28, 2015

Op Koningsdag speelden veertien talenten van DOS’46 op het KNKV RTC- Toernooi. De DOS-spelers komen uit voor het RTC Noord. Het toernooi werd gespeeld bij SKF in Veenendaal. Zes Regionale Talentencentra speelden tegen elkaar om uit te maken welk RTC zich de beste van Nederland mocht gaan noemen.

De RTC’s namen het tegen elkaar op in vier poules voor de verschillende leeftijdscategorieën: onder 12, onder 14, onder 16 en onder 19. In elke poule werd een halve competitie gespeeld en een eindstand opgemaakt. Vervolgens werd op basis daarvan een totaalrangschikking van de RTC’s gemaakt, met uiteindelijk een mooie beker voor het winnende RTC-West. RTC-Noord werd overall vijfde.
De DOS-spelers die met Noord om de beker streden waren:

Onder 12 – Ceren, Mirthe, Jorne en Friso, vijfde in de eindstand;
Onder 14 – Silke, Sterre, Hieke en Luc, derde in de eindstand;
Onder 16 – Jesse en Kaj, derde in de eindstand;
Onder 19 – Iris, Latisha, Julian, Leander en Sven, zesde in de eindstand.