Jelmer Jonker op bezoek bij Cycloon Post

  • april 20, 2015

A-selectiespeler en international Jelmer Jonker heeft vandaag een bezoek gebracht aan sponsor Cycloon Post. Cycloon Post is sinds kort lid van de businessclub van DOS’46 en had Jelmer uitgenodigd voor een rondleiding op de hoofdvestiging in Zwolle. Jelmer vond het erg leuk en ook interessant om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij één van de sponsoren van DOS’46 die topsport mogelijk maken.

Dennis Compayen van Cycloon Post wist te vertellen dat het Zwolse bedrijf op de vestiging aldaar vijftig medewerkers in dienst heeft en beschikt over een eigen reparatie-afdeling voor vierhonderd fietsen. De auto’s die Cycloon Post gebruikt rijden daarnaast allemaal op groen gas. Maatschappelijk verantwoord ondernemen heet dat tegenwoordig. De sponsorcommissie is voornemens om in de toekomst vaker met A-selectiespelers en/of staf sponsoren te bezoeken.