Sven Bentum nieuwe Korfbal League-manager

  • april 18, 2015

De Commissie Topkorfbal is erg blij met de aanstelling van Sven Bentum als Korfbal League-manager van DOS’46. Met de felbegeerde promotie naar de Korfbal League braken drukke tijden aan voor de commissie. Naast het regelen van een KL-waardige selectie, stelt ook de bond eisen aan het spelen op het hoogste niveau van Nederland.

De complete wedstrijdorganisatie van alle wedstrijden van de selectie komt in handen te liggen van de Korfbal League-manager. Sven wordt daarmee verantwoordelijk voor de bezetting van de jurytafels (DOS’46 1, 2, A1 en B1), de ontvangst van officials en het gehele reilen en zeilen rondom de wedstrijden van de selectie.

Veel zaken kunnen nu al geregeld worden zoals het plaatsen van de juiste beeldmerken op de website, programmaboekjes, het regelen van reclameborden en het inroosteren van de jurytafels. Dat laatste wordt nog een hele klus, maar door Sven zijn enthousiasme, bekendheid in de club en de mogelijkheid van scholing moet het hem lukken de bezetting rond te krijgen. Wanneer er nu al belangstellenden zijn, kunnen ze zich melden bij topkorfbal@dos46.nl.

De Commissie Topkorfbal wenst Sven ontzettend veel plezier en succes met zijn invulling van de functie van KL-manager DOS’46!