MEProductions nieuw lid businessclub

  • april 10, 2015

Opnieuw introduceren we een lid van de businessclub: dit keer artiesten- en organisatiebureau MEProductions uit Meppel.

Artiesten- en organisatiebureau MEProductions heeft een grote (internationale) ervaring opgebouwd in het boeken van het juiste entertainment op uw feest of evenement. Herwin Lokken is eigenaar van het bedrijf en Jordy Wessel is één van de vaste medewerkers. Zodoende was de link naar de businessclub van DOS’46 gauw gelegd. Professionaliteit en creativiteit zijn de sleutelwoorden van het bedrijf.

MEProductions werkte reeds succesvol samen met artiesten als: Glennis Grace, Van Dik Hout, Kraantje Pappie, Q-Music, Slam FM en vele anderen. Exclusieve items zijn onder andere de Steaming Pianos, Likewise, 2q2get en TimeMaud. Vele bedrijven behoren tot het vaste klantenbestand. Naast het leveren van entertainment verzorgt MEProductions de gehele productie en aankleding van uw feest of evenement. Denk hierbij aan zowel technische als facilitaire ondersteuning.

DOS’46 is uiteraard zeer content met MEProductions als nieuw lid van de businessclub!