Businessclub breidt uit met Present! for Gifts

  • april 8, 2015

De businessclub van DOS’46 timmert goed aan de weg en is zodoende nog steeds groeiende. Eén van de nieuwste leden, Present! for Gifts, stellen we graag aan u voor:

Present! for Gifts is een bedrijf dat een glimlach op elk gezicht tovert. Het verzorgt namelijk relatiegeschenken, promotionele artikelen en premiums die passen bij de gever èn de ontvanger. De focus van het bedrijf Present! for Gifts is ook gericht op promotionele artikelen ter ondersteuning van een evenement en verkoop bevorderende premiums.

Present! for Gifts is opgericht in 2012 door Mathilda van der Laan-Wink. Zij heeft sinds 1995 ervaring in de promotionele branche en wéét dus hoe ze die glimlach genereert. De ingrediënten daarvoor zijn een creatieve geest, plezier, professionaliteit en een unieke service. Precies die combinatie van factoren maakt Present! for Gifts onderscheidend en uw relatiegeschenk passend, origineel en effectief.

Present! for Gifts is met ingang van april 2015 officieel sponsor van DOS’46 en dat is niet toevallig. DOS’46 is bij veel mensen in de wijde omgeving goed voor een sportieve glimlach. Bovendien hebben DOS’46 en Present! for Gifts beide een hoog ambitieniveau. Present! for Gifts draagt bij aan het verwezenlijken van ambities. Met deze sponsorovereenkomst krijgt DOS’46 daarbij een extra steuntje in de rug.