Wedstrijd volgen DOS’46-OVVO/De Kroon

  • april 4, 2015

En toen was het alweer zaterdag 4 april! Vandaag is dé wedstrijd waarin beslist kan worden of DOS’46 volgend seizoen weer in de Korfbal League speelt. De wedstrijd was binnen no-time uitverkocht. Gelukkig kunnen de mensen die geen kaartje hebben de wedstrijd alsnog via verschillende kanalen volgen. We zetten ze even voor u op een rijtje:

  •  TV Drenthe
    TV-Drenthe zendt vandaag de wedstrijd live uit, Henk Kuhl en onze eigen Nico Buiten zijn de verslaggevers. Om 19.50 uur begint de uitzending op tv.
  •  Livestream
    De wedstrijd wordt via onze website live uitgezonden (beelden RTV Drenthe)
  • Livescore op Twitter: @DOS46live
  • KNKV-app

 

En of je nu thuis op de bank zit of aanwezig bent bij de wedstrijd, zorg ervoor dat heel Drenthe verandert in rood met zwarte kleuren. Laat zien dat je achter DOS’46 staat en dat het dak eraf gaat vandaag!

 

FORZA DOSSIE!