Bart Gouma nieuw businessclublid

  • april 3, 2015

Bart Gouma Culinair uit Nijeveen heeft zich aangesloten bij de businessclub van DOS’46. Bart Gouma is chef-kok met 25 jaar ervaring in het vak en werkt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De Nijeveense ondernemer biedt private dining, catering van zelfgemaakte gerechten en buffetten, kookworkshops en outdoor cooking. Private dining staat voor compleet verzorgde lunches en diners aan huis.

De kookworkshops (ook voor kinderen) kunnen op verschillende locaties gegeven worden; van de eigen keuken tot een bedrijfskantine en van het Drukkerijmuseum in Meppel tot Kookstudio Kisteman in Staphorst. Bart Gouma verzorgt tevens alle vormen van catering met veel aandacht voor speciale (dieet)wensen. Outdoor cooking staat voor gezellig samen koken en eten in bijvoorbeeld de eigen tuin. Bart Gouma verzorgt het allemaal en neemt zelf de barbecue mee.

Kijk voor meer informatie op de website van Bart Gouma Culinair.