De eerste kavels zijn binnen!

  • maart 31, 2015

De veilingscommissie is verheugd met de eerste kavels die tot nu toe zijn aangemeld. En wat voor kavels! Onder meer: een ballonvaart, een fotoshoot in een fotostudio, een workshop bloemschikken en een gesigneerd shirt van het Nederlands korfbalteam. De veilingcommissie hoopt dat er nog een aantal fantastische kavels kunnen worden toegevoegd aan dit rijtje.

De pagina van de veiling is te raadplegen via de volgende link:
www.dos46.nl/grote-dos46-veiling/

De huidige kavellijst vindt u hier!

Goed idee?!
De veiling vindt plaats op vrijdag 5 juni. Tijdens de veiling worden ludieke goederen en diensten verkocht. Deze kunnen door sponsoren aangeboden of verleend worden, maar uiteraard is ook de bijdrage van leden en andere belangstellenden zeer gewenst! Voorbeelden van diensten die geveild kunnen worden: een paar avonden oppassen, een aantal uren gratis tuinhulp of een avondje koken. Wij hopen dat u mee wilt doen! We zijn ervan overtuigd dat u creatief genoeg bent om iets leuks voor de veiling te bedenken. Dit kan als individu, maar uiteraard is het ook mogelijk om als familie, vriendengroep of team een kavel aan te bieden.

Om te zorgen dat uw dienst door kan gaan, willen wij u vragen zo snel mogelijk contact op te nemen, zodat wij uw aanbieding tijdig kunnen inpassen.

Op de website www.dos46.nl/dos46000 geven wij wekelijks een update van de kavels die geveild worden op 5 juni.

Indien u vragen heeft of twijfels omtrent de geschiktheid van een mogelijke kavel, schroom niet en mail naar veiling@dos46.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Sven Jonker (06-25269383) of Bastiaan Nijmeijer (06-23028825)

Uiteraard nodigen wij u van harte uit om de veiling op 5 juni op onze veldlocatie op sportpark Tussenboerslanden bij te wonen!