DOS’46 – OVVO/De Kroon UITVERKOCHT!

  • maart 30, 2015

De wedstrijd DOS’46 – OVVO/De Kroon, die voor zaterdagavond 4 april a.s. op het programma staat, is al uitverkocht. Alle kaarten voor de tweede wedstrijd in een best-of-three serie tussen beide clubs waren in no-time gereserveerd. Aan de kassa zijn dus zowel woensdagavond a.s. als zaterdagavond a.s. geen kaarten meer verkrijgbaar. Mensen die op de wachtlijst staan krijgen z.s.m. bericht of ze een kaart hebben.

Het duel van aanstaande zaterdag vindt plaats om 20.00 uur in sporthal De Eendracht in Nijeveen. De zaal gaat om 18.30 uur open.

Het afhalen van gereserveerde kaarten voor deze wedstrijd is op woensdag 1 april van 19.00 tot 20.30 uur in sporthal De Eendracht.

Kosten kaarten:
Kinderen t/m 14 jaar: €2,50
Volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar: €5,00

Let op: Halkaarten zijn niet te gebruiken, deze gelden uitsluitend voor reguliere competitiewedstrijden.

 

In de onderlinge confrontatie leidt DOS’46 met 1-0. Bij winst zaterdagavond a.s. plaatst onze hoofdmacht zich voor de Korfbal League. Trekt OVVO/De Kroon de stand gelijk dan volgt er op woensdag 8 april een laatste en beslissende wedstrijd in sporthal De Eendracht.

Mocht u geen kaart hebben voor a.s. zaterdag dan kunt u toch de wedstrijd live volgen. RTV Drenthe gaat namelijk weer een live-uitzending verzorgen. Meer informatie volgt.