Multiselect Sport Technisch Weekend 2015!

  • maart 26, 2015

Het bekende Sport Technisch Weekend, gesponsord door Multiselect, zal ook dit jaar weer gaan plaatsvinden. Het is dit jaar niet alleen voor leden, maar ook voor niet-leden.

Vanaf vrijdagavond 22 mei tot en met maandagavond 25 mei is korfbal de rode draad op Sportpark Tussenboerslanden, maar is er ook genoeg ruimte voor andere leuke activiteiten!

STW is bedoeld voor elke korfballer die qua leeftijd C- of B-aspirant is. Elk jaar is het weer een groot succes. De deelnemers krijgen enkele korfbaltechnische trainingen door o.a. trainers van Korfbalinstituut DOS’46, maar er worden ook spelletjes georganiseerd waar altijd veel plezier aan wordt beleefd.

Voor de korfballers die nog nooit hebben deelgenomen aan STW: Het is een geheel verzorgd weekend. Je slaapt met zijn allen op het sportveld in grote tenten, krijgt het hele weekend voldoende eten en drinken en zal het hele weekend sporten en spellen spelen met leeftijdsgenoten met dezelfde passie, KORFBAL!

Kosten voor dit onwijs gezellige weekend zijn voor leden van DOS’46 €35,- (incl. T-shirt €50,-) en voor de KID Extern €75,- (incl. T-shirt). Graag opgeven voor 15 mei, zodat de organisatie weet voor hoeveel personen er eten en drinken ingeslagen dient te worden. Dit kan door een mail te sturen naar kid@dos46.nl o.v.v. naam, adres, woonplaats, team en (indien van toepassing) shirtmaat!
Er kunnen max. 40 mensen van KID Extern meedoen aan STW, dus reserveer gauw je plekje want ook hier geldt: VOL = VOL.

Schermafbeelding 2015-03-26 om 16.02.45