Vrijwilligers maken het verschil!

  • maart 23, 2015

Vrijwilligers zijn voor een vereniging als DOS’46 onmisbaar. Kijk alleen al naar de mensen die zich inzetten om bijvoorbeeld de wedstrijden van afgelopen weekend in goede banen te leiden. Het is geweldig om te zien hoe dit als een geoliede machine verloop en dit verdient dan ook een dikke pluim!

Echter, aan vrijwilligers is altijd een tekort, ook bij DOS’46. Dit tekort is inzichtelijk gemaakt en via www.dos46.nl vindt u onder de kop ‘Vrijwilligers’ informatie hierover, inclusief de vrijwilligersbank.
Het uitgangspunt bij DOS’46 is dat leden en ouders van jeugdleden vrijwilligersactiviteiten uitvoeren. De inzet kan groot of klein zijn. In de vrijwilligersbank staat vast en zeker iets dat bij jou past. Vrijwilliger zijn is niet alleen zinvol werk, maar levert ook gezelligheid en nieuwe contacten op.

Wil je meer informatie over het vrijwilligerswerk binnen DOS’46 of ben je geïnteresseerd in een vacature?
Stuur dan een berichtje naar vrijwilliger@dos46.nl.

 

Naamloos