Final-news!

  • maart 20, 2015

Alle belangrijke informatie over de finaledag op een rij:

Morgenavond, zaterdag 21 maart, speelt DOS’46 om 20:00 uur in Papendrecht de Hoofdklassefinale tegen AW.DTV uit Amsterdam. In totaal reizen zo’n 400 supporters af naar de PKC-hal. Een groot aantal van hen wordt vervoerd in bussen, de rest gaat met eigen vervoer. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar. Hiervoor neemt u contact op met Betsy Keizer: telefonisch (0522 491 434 of 06 387 564 04) of per e-mail (al.keizer@kpnmail.nl).

Busvervoer

De spelersbus (aangevuld met supporters) vertrekt om 16:15 uur vanaf sporthal De Eendracht, de supportersbussen (4 in totaal) vertrekken om 17:00 uur en komen twee uur later aan in Papendrecht (denk aan uw polsbandje/toegangsbewijs!). Na afloop van de wedstrijd zullen de supportersbussen rond 22:30 uur weer vertrekken richting Nijeveen. Misschien ten overvloede maar in de bussen in drankgebruik voor jongeren onder de 18 jaar niet toegestaan.

Kantine

De kantine van sporthal De Eendracht zal vanaf 19:30 uur geopend zijn zodat de thuisblijvers weer gezamenlijk de wedstrijd kunnen kijken. Dit keer zorgt RTV Drenthe voor een live-verslag van de wedstrijd met commentaar van Henk Kuhl en als side-kick onze eigen Nico Buiten! Bij winst van DOS’46 zal de kantine geopend blijven zodat ons vlaggenschip bij thuiskomst een mooi onthaal kan krijgen. Bij verlies van onze hoofdmacht sluit de kantine een half uur na afloop van de wedstrijd.

Thuisblijvers

Voor de thuisblijvers zijn er overigens verschillende mogelijkheden om de wedstrijd toch te volgen. We zetten ze even voor u op een rijtje:

We wensen al onze supporters en volgers een hele prettige finale toe met hopelijk een prachtig eindresultaat!

 

“Beleef de finale

Op je eigen manier

In de PKC-hal, bij RTV-Drenthe

Of via livestream hier

Beleef de finale

Met de kleuren rood en zwart

In onze kleding

En diep in ons hart

Beleef de finale

Samen, want dat is onze kracht

Samen, in rood en zwart, ergens ter wereld de finale beleven

Want eendracht maakt macht!”

 

RTV Drenthe logo