Knijpertjes bakken en/of bloemstukjes maken?

  • maart 16, 2015

Op zaterdag 2 april om 13.00 uur is het weer zover: de jaarlijkse rommelmarkt van DOS’46. De supportersvereniging van DOS’46 is dan ook aanwezig met een kraam. Wij verkopen dan onze bloemstukjes en knijpertjes. De afgelopen jaren was dit een groot succes!

Op vrijdagmiddag 1 april (en dit is geen grap) gaan we van 13.30 uur tot circa 16.30 uur onder leiding van Annie Lok op de Veendijk bloemstukjes maken. Lijkt het je leuk, ben je creatief en heb je groene vingers geef je dan op!

Geen groene vingers maar bak je liever knijpertjes?! Dan zijn we ook op zoek naar jou! Een moeder/oma/tante/buurvrouw/vriendin (of de mannelijke variant van deze personen) die graag bakt mag natuurlijk ook. Bak thuis een pond knijpertjes (meer mag natuurlijk altijd), doe ze per 12 stuks in een boterhamzakje en lever deze in bij:
Lidy, Dorpsstraat 42
Betsy, Kolderveen 92
Herma, Griftestuk 15

Voor meer informatie en om je op te geven kun je mailen naar: supportersvereniging@dos46.nl

Namens de supportersvereniging van DOS’46 alvast hartelijk dank voor al jullie hulp!