Help DOS’46 aan nieuw kunstgras!

  • maart 15, 2015

DOS’46 is druk bezig om gelden te generen voor nieuwe kunstgrasvelden. Hiervoor is de commissie DOS46000 in het leven geroepen. De hele vereniging spant zich in om de kunstgrasvelden te realiseren. Zo wordt er voor de jeugd in april sponsorschieten georganiseerd. Ook kunnen mensen virtuele stukjes kunstgras kopen. Deze verkoop loopt via Marc Jan van der Linde (06-53587757). Interesse? Schroom niet en bel!

Alle acties worden afgesloten in het weekend van 5 en 6 juni. Op vrijdag 5 juni vindt er een grote veiling plaats en op zaterdag 6 juni is er een feestavond voor iedereen die DOS’46 een warm hart toedraagt. Tijdens de veiling worden niet alledaagse, ludieke goederen en diensten verkocht. Deze kunnen door sponsoren aangeboden of verleend worden, maar uiteraard is ook de bijdrage van leden en andere belangstellenden zeer gewenst!

Voorbeelden van diensten die geveild kunnen worden: een paar avonden oppassen, een aantal uren gratis tuinhulp of een avondje koken. Wij hopen dat u mee wilt doen! We zijn ervan overtuigd dat u creatief genoeg bent om iets leuks voor de veiling te bedenken. Dit kan als individu, maar uiteraard is het ook mogelijk om als familie, vriendengroep of team een kavel aan te bieden.
Om te zorgen dat uw dienst door kan gaan, willen wij u vragen zo snel mogelijk contact op te nemen, zodat wij uw aanbieding tijdig kunnen inpassen. Op de website www.dos46.nl/dos46000 geven wij wekelijks een update van de kavels die geveild worden op 5 juni.

Indien u vragen heeft of twijfels omtrent de geschiktheid van een mogelijke kavel, schroom niet en mail naar veiling@dos46.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met een van de leden van de veilingcommissie; Sven Jonker (06-25269383), Bastiaan Nijmeijer (06-23028825) of Henk Anne Timmer (06-11472004).

Uiteraard nodigen wij u van harte uit om de veiling op 5 juni op onze veldlocatie op sportpark Tussenboerslanden bij te wonen!

Commissie DOS46000
Bastiaan, Sven, Henk Anne, Nico, Marc Jan, Ron, Ronnette en Coby