Biggen spekken kas nieuw kunstgras

  • maart 15, 2015

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn gisteravond in sporthal De Eendracht. Twaalf dames die, verkleed als big, in de pauze van de tweede play-off wedstrijd tussen DOS’46 en GKV/Enomics alle charmes in de strijd gooiden om op het nummer ‘De drie biggetjes’ van K3 het duizend koppige publiek te vermaken. Weken van oefenen waren er aan vooraf gegaan en dat is niet voor niets gebleken. Het collecteren na de act leverde de groep, die zich voor deze gelegenheid BIG Money had genoemd, een bedrag op van 463 euro. Ook de fooien van de muntverkoop zijn hierbij opgeteld. BIG Money heeft besloten dit bedrag aan te vullen tot 500 euro. Hiermee is de kas voor het beoogde nieuwe kunstgrasveld opnieuw gespekt en hebben de biggen zich voorlopig weer even teruggetrokken in hun hok!