Succesvol kangoeroe evenement

  • maart 10, 2015

Op zaterdag 7 maart heette DOS’46 zo’n 30 kangoeroes welkom op (alweer) het laatste evenement van dit seizoen. Het thema “Dieren” kwam terug in alle 6 spelonderdelen.

De kinderen waren dan ook heel enthousiast bezig als leeuwen, katten, muizen en beren.Tijgeren onder de dikke mat door en dan maar proberen om, zonder gepakt te worden door de woeste leeuw, de biefstukken veilig te stellen.

In de pauze was er natuurlijk voor iedereen een drankje en dierensnack. Aan het eind van de ochtend werd gezamenlijk afgesloten met een eindspel en namens het KNKV ontvingen de kangoeroes een kleurige attentie om thuis een dierenkleurplaat op te vrolijken!

DOS’46 bedankt de bezoekende verenigingen én de “Dossers”, die als begeleiders bij de verschillende spelonderdelen hun medewerking verleenden.