Businessclub verwelkomt Cycloon Post

  • maart 9, 2015

In 2013 startte Cycloon Post Meppel. Voor de dienstverlening in Meppel zet Cycloon mensen van Reestmond in. Dertien medewerkers worden vanuit Reestmond bij Cycloon gedetacheerd. Cycloon is gehuisvest in het pand aan de Eekhorstweeg 4 in Meppel.

Cycloon werd opgericht in 2002 in Zwolle vanuit bevlogenheid en met toewijding. Dat zijn nog steeds essentiële waarden binnen het bedrijf. Voor Cycloon is ideaal ondernemen belangrijk: duurzaam en met oog voor mens en maatschappij. Net als helder en integer communiceren. Dat alles is terug te zien in het DNA en de werkwijze van Cycloon.

Cycloon Fietskoeriers is de meest schone oplossing voor het uitvoeren van logistieke diensten in de stad. De energieke fietskoeriers zijn snel en servicegericht en fietsen in Zwolle, Arnhem en Groningen. Cycloon Post is sinds 2012 met trots een onderdeel van Cycloon. Alles met betrekking tot de verwerking van de post wordt met toewijding gedaan. Van het sorteren tot aan de bezorging per fietskoerier of auto, het gebeurt met aandacht.

Meer informatie over Cycloon Post vindt u op de website.