Hogenkamp Advocaten treedt toe tot businessclub

  • maart 6, 2015

DOS’46 is verheugd te kunnen melden dat Hogenkamp Advocaten is toegetreden tot de businessclub. Hogenkamp Advocaten, het grootste advocatenkantoor van Meppel, houdt zich bezig met ondernemingsrecht, familierecht (echtscheiding, alimentatie, gezag en omgang etc.), mediation, ontslagzaken, bouwrecht, huurrecht, incasso en bestuursrecht. Het kantoor werkt in drie teams:

  • ondernemingen
  • particulieren
  • incasso

Naast de vestiging in Meppel beschikt Hogenkamp Advocaten sinds april 2011 ook over een vestiging in Dronten. Alle medewerkers zijn inzetbaar en aanspreekbaar in zowel Meppel als Dronten.

Hogenkamp Advocaten gelooft in een laagdrempelige aanpak. “Mensen met een juridisch probleem moeten zich op hun gemak voelen wanneer zij hun hart luchten”, stelt oprichter Werner Hogenkamp. “Om die reden lopen wij ook niet voortdurend strak in het pak. Je kunt onze medewerkers evengoed in spijkerbroek aantreffen.”

Hogenkamp Advocaten heeft ondervonden dat DOS’46 een hele sportieve, sociale en gezellige vereniging is. En daar wil Hogenkamp Advocaten vanuit hun kantoor graag een steentje aan bijdragen!