Iedereen met kaart kan mee, extra toegangsbewijzen beschikbaar

  • maart 3, 2015

Goed nieuws voor iedereen die reeds een kaartje had gereserveerd voor de kruisfinale! Er was sprake van enige miscommunicatie maar er zijn genoeg kaarten beschikbaar, dus alle supporters die al een kaartje hadden besteld, kunnen gewoon mee naar Gorinchem.

Daarnaast is er nog een beperkt aantal extra kaarten beschikbaar. Kaartjes bestellen kan alleen via Betsy Keizer. Zij is bereikbaar op 0522-491434 of 06-38756404.

KNKV pashouders van DOS’46 hebben gratis toegang. Pashouders die belangstelling hebben om naar de wedstrijd te gaan, wordt verzocht zich uiterlijk donderdag te melden bij Liesbeth van der Vegt via secretaris@dos46.nl.

De spelersbus vertrekt zaterdag om 16.30 uur vanaf sporthal De Eendracht in Nijeveen. Hierin is ook plaats voor een deel van de supporters. Wie ingedeeld is in de spelersbus, wordt daarover geïnformeerd.

De supportersbus vertrekt om 17.15 uur, eveneens vanaf de sporthal. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Houd de website in de gaten om te weten wanneer de kaarten afgehaald kunnen worden en voor ander laatste nieuws over de kruisfinales!

 

Adresgegevens GKV/Enomics:

Van Rappardhal (complex Gildenplein)

Wijnkoperstraat 5a

Gorinchem