Julian Frieswijk maakt overstap naar DOS’46

  • februari 16, 2015

Julian Frieswijk (SCO Oldeholtpade) maakt volgend seizoen de overstap naar de junioren van DOS’46. De 15-jarige scholier komt uit een echte korfbalfamilie en is de neef van Melvin, die vorig jaar de stap maakte.

Deelname aan verschillende vertegenwoordigende teams en zijn uitverkiezing voor Oranje onder 16, geven zijn ambitie weer: spelen op het hoogste niveau van Nederland en beter worden door weerstand op trainingen.

Dat laatste is in mindere mate mogelijk bij SCO en daarom heeft Julian zich aangemeld bij DOS’46. Julian wil graag bij DOS’46 tegen de nationale top spelen en voor zijn eigen ontwikkeling lijkt DOS’46 dan de beste optie. Doel van DOS’46 is om jeugdspelers op te leiden en uiteindelijk door te laten stoten naar de hoofdmacht van de club uit Nijeveen. De nieuwe trainers/coaches Christian Lucas en Janco Schiphorst zijn uiteraard erg blij met deze versterking.

Julian, welkom bij de vereniging en veel succes en plezier gewenst bij DOS’46!