Gastgezinnen gezocht!

  • februari 16, 2015

In de periode van 26 maart tot en met 6 april zijn wij op zoek naar gastgezinnen die onderdak willen bieden aan spelers en begeleiders van een jeugkorfbalteam uit Nieuw Zeeland. Dit jeugdteam doet mee aan het officieuze wereldkampioenschap korfbal voor spelers tot 19 jaar dat plaatsvindt in Leeuwarden in het Paasweekend van 2 tot en met 5 april. Vanuit bestaande contacten in Nieuw Zeeland is het verzoek gekomen of DOS’46 wil helpen om het verblijf in Nederland tot een succes te maken en daar hebben wij positief op gereageerd.

In totaal komen er 19 personen die we graag per twee personen willen onderbrengen bij gastgezinnen in Nijeveen (of directe omgeving). Het gaat om 7 jongens, 8 meiden, 2 dames voor de begeleiding en 2 heren die de training verzorgen.

Lijkt het je wat om gastgezin te zijn en/of heb je hierover vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ondergetekende.

We zijn ook een programma aan het voorbereiden zodat zij tijdens hun bezoek aan Nederland ook meer zien dan alleen korfbal. Aansluitend aan het verblijf aan Nijeveen (en omgeving) gaan ze ook nog een week richting Amsterdam. Wat moeten ze gezien hebben voordat ze weer terug gaan naar Nieuw Zeeland? Heb je suggesties voor een leuke activiteit of trip, laat het mij dan weten.

Met vriendelijke groet,
Liesbeth van der Vegt
Secretaris
secretaris@dos46.nl of (0522) 491 589