Oostergetel Makelaardij: kennis is onze kracht

  • februari 8, 2015

Oostergetel Makelaardij is het nieuwste lid van de Businessclub van DOS’46. Het makelaarskantoor uit Meppel noemt zichzelf de schakel tussen verkoper en koper. Naast de gangbare verkooppresentatie op Funda, is Oostergetel zeer actief op social media om alle doelgroepen te bereiken. ‘Daarnaast moet je innoveren om je aanbod onder de aandacht te krijgen,’ aldus Robin Oostergetel. ‘Ons nieuwste middel zijn de foto’s  en vooral films van hoogte. Net in gebruik en nu al een succes. Een eyecatcher die zijn weerga niet kent.’

‘Omdat wij Meppel en Nijeveen kennen als onze broekzak, weten we wat er te koop is en nog belangrijker; wat het waard is. Die kennis is onze kracht. Daarmee kunnen we kopers adviseren en begeleiden bij de belangrijkste aankoop van hun leven.’

Oostergetel ziet het belang in van een goed netwerk. ‘Wij zijn nu lid van de Businessclub van DOS’46. Om kennis met elkaar te delen, een maatschappelijk doel steunen en natuurlijk ook voor de gezelligheid.’