DOS’46 Dynamic No-Break Kampweek 2015: UPDATE!

  • februari 3, 2015
Hallo kids en ouders van DOS’46, hier zijn we weer met een update over de leukste week van het jaar! Er is namelijk aardig wat te melden. Kristel Meijer stopt als hoofdkampleidster in verband met een operatie aan haar knie en zal worden vervangen door Anique Steenbergen (al drie jaar kampleidster en werkzaam als leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs). Wij wensen Kristel veel succes bij haar operatie en Anique natuurlijk veel succes in haar nieuwe rol!
Ook Jarolien Flinkert gaat ons verlaten vanwege haar werk voor Sunweb (Nou Harry, bedankt!). Jarolien bedankt voor je inzet en succes met je nieuwe job! Om het vertrek van Kristel en Jarolien op te vangen hebben we twee nieuwe kampleiders gevonden: Lisanne Koster en Emiel Katoele! Beiden zijn bij de meeste ouders ongetwijfeld bekend, aangezien zij jeugdtrainers van het eerste uur zijn die elk seizoen wel één of meerdere teams onder hun hoede hebben. Daarnaast volgen ze beiden een sportopleiding, iets wat perfect aansluit op de activiteiten tijdens de Kampweek. Veel succes Lisanne en Emiel!
Was dit alles? Nou, nee. Wij willen ook graag nog even vermelden dat het aanmelden voor de leukste week van het jaar nu al mogelijk is op de website van de kampweek (daar is ook meer info te vinden). Momenteel staat de teller al op twaalf aanmeldingen, maar daar kan natuurlijk nog veel meer bij. Deze week mag je niet missen, wij zijn sinds begin januari al druk aan de slag om er weer iets spectaculairs van te maken!
Zoals elk jaar hebben wij er weer zin in, jullie ook?
Groet,
Jullie favoriete kampleiding