Nieuw Businessclub lid: Grada Bikes

  • februari 1, 2015

Grada Bikes in Nijeveen heeft zich aangesloten bij de Businessclub van DOS’46. Daar zijn wij uiteraard ontzettend blij mee!

Michiel van Goor en Gerien Tuut runnen sinds 2012 de race- en MTB-winkel Grada Bikes aan de Nieuweweg 17 in Nijeveen. Michiel en Gerien, de trotse ouders van zoon Tim, hebben de zaak overgenomen van mountainbike goeroe Jan Willems die ondanks zijn pensionering nog regelmatig in de winkel te vinden is.

Michiel is zelf MTB-wedstrijdrijder en ex-marathonschaatser. Hij is gespecialiseerd in race- en MTB-fietsen voor professionals en recreatieve toerrijders en doet daarnaast ook de verkoop van stadsfietsen. Ook voor noodzakelijk onderhoud kunt u bij Grada Bikes terecht. Kortom, bij Grada Bikes is alles op het gebied van fietsen verkrijgbaar.

De Nijeveense fietsenwinkel heeft het leveren van ultieme kwaliteit hoog in het vaandel staan. Grada Bikes werkt samen met de hoofdmerken Ridley, Trek en het eigen merk Khoisan. Het motto van Grada Bikes: samen met u zoveel mogelijk plezier uit het fietsen halen!

Grada Bikes, welkom bij de Businessclub!