Altena sluit zich aan bij Businessclub

  • februari 1, 2015

We zijn er trots op te kunnen melden dat Altena Loon- en Grondverzetbedrijf zich heeft aangesloten bij de Businessclub van DOS’46. Guus Altena is met zijn bedrijf gevestigd aan Kolderveen 50 in Nijeveen. Al 52 jaar verzorgt het allround loon- en grondverzetbedrijf werkzaamheden in de landbouw, de infrastructuur en het groen.

Bij de Nijeveense onderneming, die werkzaam is in Drenthe en Overijssel, zijn klanten en opdrachtgevers verzekert van hoge kwaliteit van de werkzaamheden en veiligheid. Niet voor niets is Altena in het bezit van het VCA-certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken.

Het loon- en grondverzetbedrijf werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Ook de veehouderij, gemeenten en waterschappen doen regelmatig een beroep op Guus Altena. De werkzaamheden die Altena verricht bestaan uit loonwerk, groenvoorziening, machineverhuur, versnipperen van hout en tuinafval, grondwerk, bestrating, riolering en sloopwerk. Kortom, Altena Loon- en Grondverzetbedrijf is een bedrijf waarop je kunt bouwen!

Guus Altena, welkom bij de Businessclub!  .