DOS-jeugd in actie op Drie Provinciën Toernooi

  • januari 5, 2015

De jeugdselecties van de provincies Drenthe, Groningen en Friesland streden op 23 december voor de titels van Regio Noord. Ook dit jaar lieten diverse spelers van DOS’46 zich weer van hun beste kant zien tijdens dit jaarlijkse Drie Provinciën Toernooi.

Bij de D-jeugd konden Jonas Bolding, Verona Spitse en Aniek Bouwknegt het niet winnen van Friesland. Eerder wonnen de D’s wel de wedstrijd van Groningen. Een tweede plek was het resultaat.

Bij de C-jeugd ging het helaas wat minder. Manouk ten Kate en coach Martijs van Schie moesten toezien dat ze beide wedstrijden verloren en dus als derde eindigden.

Bij de A-jeugd was het een kopie van zowel bij de D’s als bij de B’s. Henk Mart van der Wal, Aldert Bosma en Martijs van Schie wisten net niet te winnen van Friesland waardoor ook zij tweede werden.De totale winst van de dag was uiteindelijk voor de Friese selectie. Drenthe, dat in drie van de vier poules tweede wist te worden, eindigde ook in het totaalklassement als tweede, gevolgd door Groningen.

De DOS-jeugd heeft zich deze dag weer van haar goede kant laten zien!