Sportieve strijd tijdens DOS December Toernooi

  • december 30, 2014

De tweede editie van het DOS December Toernooi vond zaterdag 27 december plaats in sporthal De Eendracht. Maar liefst veertien teams trokken hun korfbaloutfit aan. Dit waren niet alleen ploegen van DOS’46; dit jaar deden ook drie teams mee van KIOS uit Ruinerwold. Voetbalclub SVN’69 uit Nijeveen deed opnieuw mee en voor het eerst hadden diverse sponsoren van DOS’46 zich verenigd in een team.

Eerst werden de poulewedstrijden gespeeld waarin alle teams drie wedstrijden speelden. Tijdens de pauze kwam een heuse kerstman het supersnelle kerstballenbingo spelen in de kantine. Dit bingospel werd gewonnen door het team Leuk uit Nijeveen.

Daarna waren de halve finales tussen de vier teams met het meeste aantal punten en doelpunten en uiteindelijke de finale tussen de JIEH’s en De Geitjes. Die JIEH’s wisten deze finale te winnen en gingen naar huis met de eer, een lekkere droge worst en een blik bier.

Bekijk alle foto’s van het DOS December Toernooi.