DOS’46 onthult plannen nieuw kunstgrasveld

  • december 20, 2014

DOS’46 houdt op zondag 18 januari van 16.00 tot 18.00 uur een gezellige middag in sporthal De Eendracht om met leden, ouders van leden, sponsoren en supporters het jaar 2015 af te trappen. In 2015 gaat DOS’46 zich stevig inspannen om nieuwe kunstgrasvelden te realiseren. Op de nieuwjaarsreceptie onthult de kunstgrascommissie de verschillende inzamelingsacties.

Het huidige kunstgrasveld is sterk verouderd en heeft nog maar een beperkte levensduur. DOS’46 heeft als doel om in het eerste halfjaar van 2015 zoveel mogelijk geld bijeen te brengen. Eén van de onderdelen is een grote veiling op vrijdagavond 5 juni.

Op de nieuwjaarsborrel wordt ook voor vermaak gezorgd. Zo is er voor de jongste jeugd een springkussen. De oudere jongeren worden zeer zeker niet vergeten, maar wat we gaan doen blijft nog even een verrassing. Onderdeel van de nieuwjaarsreceptie is een voorstelling van enkele DOS-cabaretiers. Tevens wordt de ‘Dosser van het jaar 2014’ bekendgemaakt.

Tenslotte wordt het glas geheven op het nieuwe jaar 2015.