In memoriam: Anton Sinnema

  • december 19, 2014

Op woensdagavond 17 december j.l. bereikte ons het droevige bericht dat Anton Sinnema (51), vader van A-selectiespeelster Nynke Sinnema, is overleden.

In de nacht van 9 op 10 december kreeg Anton een herseninfarct. Na een week lang te hebben gevochten heeft hij afgelopen woensdag helaas de strijd verloren. Anton was vaak te zien als supporter en deed in oktober nog actief mee als speler tijdens het Japans korfbal op de DOS familiedag.

Het afscheid van Anton is op dinsdag 23 december om 14:30 uur in Afscheidscentrum Andringastate, It Aldlân 4 te Marsum. Ook zonder uitnodiging bent u daar van harte welkom.

DOS’46 wenst Nynke en haar familie heel veel sterkte en kracht toe om dit enorme verlies te dragen.

Vanwege het overlijden van Anton zullen de beide wedstrijden van de A-selectie (SDO/VerzuimVitaal 1 – DOS’46 1 en BEP 2 – DOS’46 2), die gepland stonden voor aanstaande zaterdag, niet doorgaan. Er zal naar een nieuwe datum gezocht worden voor deze twee duels.