DOS’46 vertegenwoordigd in Jong Oranje!

  • december 4, 2014

DOS’46 is verheugd te kunnen melden dat Marco Zegwaard, Harjan Visscher, Geertje Hoekstra en Loes Blacquiere door bondscoach Kees Vlietstra zijn geselecteerd voor Jong Oranje voor de Korfbal Challenge. Dit geeft nog eens aan dat de ‘jeugd’ van DOS’46 bij de top van Nederland behoort, wat volledig geplaatst kan worden in het beeld dat Korfbalinstituut DOS’46 wil laten zien.

Op zaterdag 27 december begint de Korfbal Challenge in Rotterdam. Tijdens dit toernooi zal ter voorbereiding op het WK U23 in 2016 en het WK 2019 ook de U23 Korfball World Cup plaatsvinden. Jong Oranje zal het hier opnemen tegen Duitsland, Engeland, Tsjechië en Chinees Taipei. Het toernooi bestaat uit vier wedstrijddagen, waarbij ook coaches en scheidsrechters een intensieve begeleiding krijgen. Er zal veel aandacht zijn voor wedstrijdanalyses.