Engeltherm nieuw lid businessclub DOS’46

  • november 21, 2014

Het landelijk werkende Engeltherm, opgericht in 1998, met vestigingen in Montfoort (Utr.), Eindhoven en Lochem is toegetreden tot de businessclub van DOS’46. Engeltherm is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vakkundig installeren van airconditioning, warmtepompsystemen, computerruimtekoeling en totaalinstallaties (met één systeem koelen, ontvochtigen, verwarmen en ventileren). Door de enthousiaste aanpak, het hoge serviceniveau en de kwaliteit van de systemen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende ondernemingen op het gebied van airconditioning en warmtepompen in Nederland.

Op maat gesneden concepten

Omdat standaard concepten vrijwel nooit toereikend zijn, kiest Engeltherm voor op maat gesneden concepten, die volledig afgestemd zijn op de behoefte van de klant. Of het nu gaat om bestaande ruimten, renovatie- of nieuwbouwprojecten, Engeltherm zet voor u de mogelijkheden uiteen met daarbij een juist advies inzake de verschillen in rendement, comfort en kosten.

Door een goede samenwerking tussen de afdelingen engineering, projectleiding, montage en service staat Engeltherm garant voor de juiste begeleiding van elk project.

“Engeltherm biedt als merkonafhankelijk specialist het beste maatwerk voor een zo goed mogelijke prijs.”

Jan Nijstad van Engeltherm is zeer verheugd met het lidmaatschap van de businessclub van DOS’46: “Als geboren Nijevener is DOS’46 er door mijn ouders, Hilly en Bertus Nijstad, met de paplepel ingegoten. Ook toen wij verhuisden naar Brummen bleven wij via het Dossertje en teletekst altijd op de hoogte van DOS’46. Ik vind het daarom harstikke leuk om met Engeltherm toe te treden tot de businessclub van DOS’46 en zo DOS’46 te kunnen steunen!”

Kijk voor meer informatie over Engeltherm op: www.engeltherm.nl